Christine Ennekens van Mensen Wensen Coaching & Therapie

Christine

Als jongere was ik al gefascineerd door wat mensen motiveert én tegenhoudt bij wat ze doen (of laten).

Mijn belangstelling voor mensen, hun motivaties, blokkades en wensen bleef overeind toen ik na mijn masteropleiding in de opleidingswereld werkte; mijn overtuiging dat mensen vooral leren en groeien als ze zich goed in hun vel voelen werd nog groter.

Mijn loopbaanswitch maakte ik na een gesprek met een student die vol enthousiasme vertelde over zijn toekomstdroom en hoe hij dacht die te bereiken. Tijdens dat gesprek besefte ik dat ik mensen wilde helpen te ontdekken wat hun leven ‘zin’ geeft en dit ook om te zetten in daden. Mijn wens was en is een klankbord en ‘gids’ te zijn voor mensen die vast lopen op allerhande problemen die hen tegenhouden op hun pad. (Zelf)vertrouwen stimuleren speelt hierin een heel belangrijke rol.

Christine Ennekens van Mensen Wensen Coaching & Therapie

Na mijn coachingsopleiding startte ik als (loopbaan)coach en ontwikkelaar van projecten rond persoonlijke groei. Mijn passie voor dit thema verbreedde en verdiepte ik via een 4-jarige opleiding Therapie in de Interactionele Vormgeving (IV-therapie), een vorm van integratieve psychotherapie met aandacht voor de hele mens (denken-voelen-doen) en zijn omgeving. Daarna startte ik met mijn eigen praktijk als coach en therapeut: MensenWensen was geboren.

Ik volg regelmatig bijkomende opleidingen om mezelf verder te ontwikkelen oa Korte Oplossingsgerichte therapie en ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Ik ben ook lid van beroepsvereniging VVTIV (Vereniging voor Therapeuten Interactionele Vormgeving)

Vanuit een oprechte belangstelling en waarderende benadering begeleid ik (jong)volwassenen tussen 18 en 88 (+) jaar.

Meer nog dan methodieken en aanpak vind ik de ‘klik’ tussen therapeut en cliënt belangrijk.

Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek.
Je kan bellen op 0472/59 92 62 voor een afspraak of het contactformulier invullen, dan neem ik contact met je op.


Tot binnenkort!


 
Mensen Wensen
2020-03-03T12:04:52+01:00
Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek. Je kan bellen op 0472/59 92 62 voor een afspraak of het contactformulier invullen, dan neem ik contact met je op. Tot binnenkort!  
0
0
Mensen Wensen

Christine Ennekens
Coach & Therapeut MensenWensen